Sidebar

2022-12-08 10:00

GEGruodžio 8 d. Vilniaus universiteto Lygių galimybių komanda organizuoja diskusiją, skirtą lygių galimybių ir įvairovės veiklų praktikų, gerųjų patirčių ir teigiamų pokyčių tvarumo Lietuvos aukštosiose mokyklose aptarimui.

Daugelis Lietuvos aukštųjų mokyklų yra parengusios lygių galimybių ir įvairovės strateginius dokumentus, įgyvendina lyčių lygybės planus, organizuoja studijų pritaikymą individualiems poreikiams dėl negalios, skatinama užsienio studentų įtrauktis, įtvirtintas bendrasis draudimas diskriminuoti, darbus pradeda už lygių galimybių užtikrinimą atsakingi (-os) darbuotojai (-os). Visgi, kyla klausimų, ar šių veiklų pakanka? Kokios yra gerosios patirtys? Kokių intensyvių priemonių reikėtų? Kaip užtikriname šių veikų tvarumą?

VU Istorijos fakultete patvirtintas ir įgyvendinamas Lyčių lygybės planas, kviečiame fakulteto bendruomenę prisijungti prie diskusijos.

Laikas: 2022 m. gruodžio 8 d. (ketvirtadienį), 10:00–13:00 val. 

Vieta: Mokslinės komunikacijos ir informacijos centre (MKIC), A103 Konferencijų salėje (Saulėtekio al. 5, Vilnius).

Registracijos forma pateikiama čia. 

 

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos